Sportfiske

Sportfiske för alla

 

Är du intresserad av sportfiske kanske?

Om du är intresserad av sportfiske så har du kommit till helt rätt sida. Vi på allt om fiske har ett brett sortiment om just sportfiske. Vi älskar att fiska och sportfiske är vår passion. Vi brinner för det vi gör och finner fisket avkopplande, av den anledning utgör det en stor del av vår vardag. Vi fiskar självklart inte varje dag, men vi gör åtminstone något som har med fiske att göra. Det kan vara att förbereda/göra i ordning vår utröstning, läsa eller se filmer om fiske och slutligen, sist men inte minst, dela med oss av våra fiske erfarenheter här på hemsidan.

Sportfiske blommar

Vi kan med en glädje säga att sportfiske har blivit modernt över hela världen. Idag är det fler som sportfiskar än någonsin tidigare i fiskets historia. Detta gör oss som sagt väldigt glada, ju mer som sportfiskar desto bättre, till en viss punkt naturligtvis. Det kanske klingar lite märkligt i era öron. Ni undrar säkert hur vi kan resonera på detta viset? I samband med att antalet sportfiskare ökar så ökar också kunskapen och erfarenheten, samt vår förståelse under ytan. Vi sportfiskare är öppen sinnade människor. Vi hjälper mer än gärna en kamrat att komma igång med sportfisket, dela med oss om tips och trick och annan typ av information som kan komma till nytta hos någon annan. 

Känd inom sportfisket

Fisken gädda dominerar kategorin sportfiske. Att fånga den store gammelgäddan är allas dröm hos oss som håller på med sportfiske. Men hur kommer det sig att det är just gäddan? Vad är det som gör den så speciell? Det beror på att gäddan, under en mycket lång tid varit alla sportfiskarens favorit. Vi älskar den pågrund av dess egenskap att alltid bjuda upp till en ordentlig fight direkt efter mothugget. Gäddan ger sig aldrig och det gör såklart inte vi heller. Blodet rusar lika mycket hos oss som det gör hos dem. Det kan ta en ordentlig stund att landa en motvillig gädda, men vi sportfiskare njuter av varje sekund och varenda minut av tiden som går under kampens lopp. Det är det som urskiljer oss ifrån andra så ut o fiska med er! 

 

MVH från oss på allt om fiske.

Allt om fiske - För er som gillar att fiska

 

 

28 feb 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)